Tuesday, July 2, 2013

Come Back

Assalamualaikum and hai everyone!



Excited sangat sangat ni. Haha. First of all, you all apa khabar pals?
So harap sangat korang semua sihat dan takda apa yang buruk berlaku dan sentiasa kekalkan keceriaan even sebesar mana dilema korang tuh.

Rase rindu sangat nak menaip belog kesayangan ni setelah kali terakhir update mase awal masuk matrik dulu. Tahu tak awal masuk matrik tu dengan lebih jelasnya adalah setahun lalu! Cis! Lame gile tahu. Mesti orang dok tanya tanya mana dak Aifaa tak update update. Tak berminat dah ke? Choiiiii.
Mane ade. Well, busy as a student. Since duduk asrama matrikulasi tu yang tak ada wifi. *Sumpah kedekut :P Manalah ada masa nak update kisah hidup seharian mengadap laptop khonn. Gittew katanya.


Di bumi Pontian. Di sane *no jeans* so macam pfffftt. Haha

In the class. That's me! *hujung sekali :P

Classmate aku di matrikulasi. Last day hang out together :')

Last day mengharung lecture with them :')


Tak mahu beralasan panjang sangat. Sekarang dah habis matrikulasi, dah, ye dah habis dah. Sekejapnye setahun kan. Dan lihatlah dunia. Hahaa acah acah azean Irdawati ni. Huahua. Aku kembali menulis setelah menukar wajah belog ku dengan warna kegemaran *Drumroll* HIJAU!! Yay mari kita ber-go green sekarang ini. Theheheh. Sengal bukan? Okay bukan!

Alright, currently aku baru berhenti kerja. Hari tu lepas habis matrik aku mengulau kat rumah sebulan. Gile sebulan. Lame kot. Then kerja as a waitress kat restaurant biase biase je. Taubat tak tahan, kerja tiga minggu. Then, I'm quit. Haha. Mudah gile buat keputusan setelah berantam dengan tokey kedai tu. Aku tak kesah yang penting hidup ku bahagia aman dan sentosa. Jadi di sinilah aku masih menggoyangkan kaki di rumah sambil menunggu bulan puasa yang mulia akan datang. Weee~ Dan dan dan. Aku dah malas nak kerja dah untuk cuti kali ni. Akan terus melepak menghabiskan duit dan sambung mengulau sehinggalah aku sambung degree nanti. Which mean, September ni. Can't wait act, but what can I do. Pasrah beno bunyinye.

So okay fo now, i'll update more. Don't worry.

Kata akhir hari ini, sentiasa ceria dan jangan berubah untuk orang lain. Be yourself girl :)

Love, 'Aifaa Jefri <3


No comments:

Post a Comment