Wednesday, July 3, 2013

Tribal Thing

Assalamualaikum and hi dude !


Semalam pergi beli barang, hari ni doing nothing :P

Since I'm doin' nothing right now and plus plus plus, I don't know what else to do. So, this is what I found. Updating my belog. Yup. No its not. Bukan tempat melepaskan kebosanan ye tuan tuan dan puan puan. Ianya lebih keppada hobi. Baik, definition Hobi ye. Hobi ialah perkara yang kita cenderung untuk melakukan apabila kelapangan. From Kamuih Dewan dan Pustakaq. LOL.

Pagi pagi lagi dah bangun pastu bukak lagu kuat kuat nak bagi tahu jiran lah konon yang aku dah bangun pagi pagi lagi. Haih -,-'. Amboi teruk benor perangai. Then I sang it outloud. Settlekan apa yang patut which is kemas kemas tu lah yang biasa orang dok buat pagi pagi, aku pun buat jugak kan. Gila ka tak buat, anak dara katanya. Cheh.

Settle with all those thing. Then teringat,semalam masa keluar ke Mydin,Melaka lepas amik adik balik dari asrama. Kite ikut lah parents beli groceries semua dan mestilah topup keperluan kite ape yang patutkan. Dan seterusnya berjalan jalan dok usha baju. So sekarang sangat in dengan Tribal fashion. Maybe I should get one at least. Rasenye Jumaat ni nak keluar. Aku mesti rembat satu baju untuk kelegaan semasa tiada apa nak di buat di rumah. Sebab nanti bila bosan otak akan fikir begini 'at least aku dah beli bajukan, kau nak hape lagi hah?'. Jadi rasa itu sangat lega. Haha. Enoughlah merapu. LOL.

Kata akhir hari ini, jangan membosankan diri, do something at least okay ?

Love, 'Aifaa <3

2 comments:

  1. Kita pun tak ada baju corak tribal -.-

    Anyway, di sini ada jual Al-Quran Pelangi : http://nadyabubble.blogspot.com/2013/07/rainbow-al-quran-al-quran-pelangi.html

    ReplyDelete
  2. Kan kan kan? mesti ade kan tau tau :* Btw, nice to know you :) I'll follow you :)

    ReplyDelete