Wednesday, January 15, 2014

Here is my comeback. LOL.

Assalamualaikum and yayyyyyy!!
Terasa aku macam orang mabuk tak bila tiba tiba nak yay bagai. Hahaha.
Excited tersangat sebenarnya bila dapat mood balik untuk update blog. After 4 month -_-"
Rindu gila gila gila. okay stop with gila. How are you, babe? hopefully good than ever :)

Act, aku macam malas nak update blog since I'm busy with all those assignments, quizzes and recently my final but here I'm done with all those things for my first semester. Yayy! Cheers for me please :3 So make it short, sekarang semester break dan aku baru je sampai rumah semalam. Nothing to do and here I'm updating my blog selepas dapat semangat baca post yang lama lama.

Tak tahulah siapa yang membaca ni tapi aku hanya nak share about my life dan aku terasa nak bercerita. Sebenarnya lebih kepada untuk simpan my memories, so i have to write it here :)

Start with new life in UTM. Tempat baru, kawan baru, lecturer baru, suasana baru tapi aku masih yang sama. Tak banyak berubah pasal aku. The way aku dress up ada berubah sikit tapi malas nak cerita pasal tu. Nak cerita pasal uni lifestyle. Overall, setelah habis 1 sem hidup U takdelah heaven  tapi takdelah hell. Senang cerita aku okay dengan semuanya. Masih ada kawan yang baik sentiasa nak membantu dan macam biasa mesti ada kawan yang macam macam kerenah. About study, dekat U aku sangat struggle. Aku rasa aku struggle hahaha. Mungkin aku tak pernah study macam tu sekali even masa spm or matrix sekalipun. Hopefully, it is worth it. Apapun, dengan izin Allah semuanya Alhamdulillah :) Tetiba rasa macam tak ada apa sangat nak di share. hahaha. Sorry guys :3

So moving on, planning untuk this semester break memang tak ada. macam hambar gilaaa. Rasa macam nak balik putrajaya but then nak spent time dengan family. Tak tahu lagi. Need to think about it. Apa yang mampu sekarang ni hanyalah download movie and watcing movie. Tadaaa! Lifeless. Awesome sikit pun bila dapat lepak dengan besties but still masa tak banyak sebab they are all kerja sana kerja sini. Huaaaaaaa. Serious sadis gila tak tahu nak buat apa.
Spot me! Senang kan? That is me currently in UTM :)

Eh sekejap baru teringat. 2014! Hey I'm 20! Even dah sangat sangat terlambat i knoww. Tapi. Selamat tahun baruuuu! Yay. LOL. Loser gila kau baru nak wish -_-'
Azam tahun ni rahsia. Kahkahakkah. Over sangat nak rahsia rahsia tau.

Semoga korang semua berusaha mencapai azam masing masing. Dan semoga tahun 2014 sangat bermakna buat korang dengan kejayaan yang korang capai pada tahun ni. Macam syarahan je aku menaip ni dah kenapa kan? hahaha.

okay lah that's all,I think.
Kata akhir hari ni, Be a person that you want to be. However be yourself is more special than ever.
Love, 'Aifaa.